Olen suljettu

Olen tällä hetkellä vielä sairaslomalla jonkin aikaa.

Sen jälkeen noudatan valtiovallan ohjeistuksi olemalla kiinni toistaiseksi. Toivon kaikkien muiden tavoin voivani jatkaa toimintaa mahdollisimman pian.

Hieronta ajoista

Vähennän työpäiviä omassa toimipisteessäni. Menen Turun hieronta-akatemiaan töihin muutakasi päiväksi viikossa.

Olen ottanut nettiajan varauksen pois käytöstä. Hieronta aikoja voi kysellä tekstiviestillä tai soittamalla numerosta 040-5565 483

Vapaita aikoja

Olisi maanantaina 15.4.2019 peruutus aika iltapäivällä klo 14.00 ja 15.00. Tiistaina 16.4.2019 10.00 ja 11.00. Käy varaamassa aika nettiajanvarauksesta.

Pääsiäisen olen suljettu 19 – 22.4.2019. Hyvää ja rauhallista pääsiäisen odotusta.

Purentalihashieronta

Kävin purentalihashieronnan koulutuksessa 23-24.3.2019 Tampereella. Koska nimi on purentalihakset, moni käsittää, että kyseessä on hampaiden narskuttelua tai hampaiden puremista lujaa yhteen. Mutta kyse on paljon muustakin. Oikea nimitys omasta mielestäni olisi purentavirhe, joka tarkoittaa sitä, että ylä- ja alaleuka eivät sovi tarkalleen yhteen. Puremalihakset joutuvat tällöin koko ajan tekemään työtä etsiessään alaleualle sopivaa asentoa, jotta purentavirhe ei rasittaisi purentalihaksia koko ajan. Rasitus heijastuu vähitellen myös muihin pään ja niskan, lopulta jopa hartioiden lihaksiin.

Oireina voi esiintyä kasvojen, niskan ja pään alueella -> kipua, arkuutta, puutuneisuutta, pistelyä. Korva-alueella-> korva lukossa, vettä korvassa, tinnitys, kipua. Tässä on vain osa oireista. Jos epäilet kyseisellä alueella joitakin näistä tai muita oireita, niin tule kokeilemaan, josko saisimme niihin helpotusta.

Hyvä muistaa

Hieronnan aikana en vastaa puhelimeen, soitan takaisin heti vapauduttuani. Voit myös laitaa viestiä numeroon 040-5565483. Lisäksi vapaita aikoja voi tarkistaa nettiajanvarauksesta.

Muistathan, että et tule hoitoon, jos sinulla on flussa tai kuumetta.