Hinnasto

Klassinen hieronta on käsin tehtävää kehon pehmytkudoksiin kohdistuvaa, erilaisista otteista muodostuvaa yksilöllistä käsittelyä, jossa asiakkaan kunto ja elämäntilanne otetaan kokonaisvaltaisesti huomioon.

45 min puolihieronta45 €
60 min puolihieronta53 €
90 min koko hieronta70 €
120 min koko hieronta95 €

Rentouttavapää hieronta on miellyttävän lempeää, suurimmaksi osaksi sormenpäillä tähtävää, rauhallisin liikkein suoritettavaa hierontaa. Käsiteltävät alueet ovat pää, kasvot, kaula, niska, hartian seutu ja rintalihaksien yläosa.

Rentouttava päähieronta45 €

Kajavaterapia on koko kehon huomioiva kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa sidekudokseen kohdistuvilla hoito-otteilla vaikutetaan ääreis- ja keskushermostoon, pintaverenkiertoon sekä imunestekiertoon ja sidekudosrakenteiden kykyyn liikkua toisiinsa nähden.

120 min Kajava-terapia95 €

Purentalihasten hieronnan tavoitteena on parantaa pään alueen ihon ja lihasten verenkiertoaa sekä luoda rentouttava ja rauhallinen olotila. Hieronnan aikana hoidetaan kasvot, pään aluee, kaula ja niska sekä lisäksi purentalihakset suun sisäpuolelta. Aikaa on syytä varata noin 45 min – 60 min, hinnat samat kuin klassisessakin hieronnassa.

Nestekiertoa edistävä hoito, hoitomuodossa hyödynnetään manuaalista lymfahierontaa. Hoito auttaa kehon omaa lymfa- eli imusuonien toimintaa ja edistää imunesteen virtausta. Hoidon tarkoituksena on saada ylimääräinen neste ja kuona-aineet siirtymään imusuonistoon, joista ne siirtyvät kehon nestekiertoon.

45 min Nestekiertoa edistävä hoito 55 €

60 min Nestekiertoa edistävä hoito 65 €

90 min Nestekiertoa edistävä hoito 80 €

Maksuvälineet

Käteinen, pankkikortti, VISA, Mastercard sekä Mobilepay