040-5565483
Sähköposti

hierontaniha@gmail.com

Avoinna

sopimuksen mukaan

Elimistön nestekierron ylläpitäminen ja edistäminen.

Hoitomuoto, jolla vaikutetaan elimistössä eri syistä esiintyviin turvotusoireisiin.

Nestekierrossa aktivoidaan kehon imunestekiertoa kevyillä, rytmisillä ja pumppaavilla otteilla, joko sormilla tai koko kädellä tehtynä. Hoidon rytmisen liikkeen aktivoidessa parasympaattista hermostoa, keho rentoutuu.

Hoidon tarkoituksena on aktivoida ihon alla olevaa imusuonistoa. Hoito on kivutonta ja rentouttavaa, sillä imusuonisto sijaitsee lähellä ihon pintaa. Kyseessä ei ole klassinen hieronta, sillä lihaksiin ja lihaskalvoihin ei kohdisteta painetta.

Hoito auttaa kehon omien imusuonien toimintaa ja edistää imunesteen virtausta. Hoidon tarkoituksena on saada ylimääräinen neste ja kuona-aineet siirtymään imusuonistoon, joista ne siirtyvät kehon nestekiertoon.

Hoito tarjoaa apua monenlaisiin vaivoihin, sopii hyvin rentouttamaan jännittynyttä kehoa, lievittää stressiä päänsärkyä, kipuja ja unettomuutta. Hyötyjä ovat esimerkiksi nopeampi toipuminen leikkauksesta, tavoitteena on vähentää turvotusta sekä edistää paranemista.

Terveellä ihmisellä heikentynyt imunestekierron syynä voi olla liikunnan puute, yksipuolinen rasitus, kiristävät vaatteet, huonot työasennot, ylipaino.

Jos turvotusta ei hoideta, se pahenee asteittain. Lisäksi riski saada erilaisia infektioita turvotusalueille lisääntyy, näillä alueilla aineenvaihdunta on hidastunut.

Hoidon jälkeen

Hoito rentouttaa ja olo tuntuu kevyeltä. Lievä palelu on myös tavallista. Aineen vaihdunta vilkastuu, virtsaneritys lisääntyy jopa parin päivän ajan. Kuona-aineita poistuu elimistöstä ja lievä päänsärky voi olla tavallista.

Hoidon jälkeen tulee juoda vettä runsaammin.

Hoidon esteenä on

Akuutti tulehdus kehossa esim. ruusuinfektio

Hoitamaton sydämen vajaatoiminta

Hoitamaton syöpä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *