040-5565483
Sähköposti

hierontaniha@gmail.com

Avoinna

sopimuksen mukaan

Hieronta pisteelleni ei ole esteetöntä pääsyä, toimipiste sijaitsee toisessa kerroksessa, talossa ei ole hissiä.


Peruutusehdot

Pyydän ystävällisesti ilmoittamaan hyvissä ajoin , jos varaamasi aika ei sovi sinulle. Jotta voin tarjota aikaa toiselle asiakkaalle.

Olisi tärkeää, että aika peruutettaisiin hyvissä ajoin, viimeistään 24h ennen valittua aikaa. Arvostathan työtäni ja peruutat epäsopivan aikasi hyvissä ajoin.

Sitä myöhemmin peruutetuista ajoista veloitan puolet hoidon hinnasta. Unohdetuista tai jo ajan alettua peruutetuista hoidoista veloitan täyden hinnan.

Unohdusmaksu ei ole sakko tai rangaistus, sillä jokainenhan joskus unohtaa, vaan se on maksu ajastani joka on sinulle varattu.

Unohdukset ja viimehetken peruutukset aiheuttavat hinnan nostoapaineita.

Sairastuttuasi myös flunssaan peru aikasi ajoissa, älä odota meneekö ohi vai ei. Jos olet epävarma kunnostasi, ota yhteyttä lääkäriin ja kysy lääkärin mielipide asiaan. Työeste ei ole syy saman päivän peruutukseen.

Yön aikana tai saman aamun aikana sairastunut vatsatautinen tai sairaskohtauksen saanut, voi perua aikansa kello 8.00 mennessä (ei koske sairauksia jotka ilmenneet jo aikasemmin).

Jos jätät viestin, niin kerrothan aina koko nimesi ja minkä ajan haluat peruuttaa. mikäli et saa vastausta tekstiviestiisi, en ole sitä saanut.

Ajanvaraus arkisin kello 9.00-18.00 numerosta 040-5565 483, hoitojen aikana en vastaa puhelimeen, soitan takaisin kun pystyn, tai jätä viesti.